Äggröra med ätbara blommor

Ätbara blommor och örter. Det pimpar verkligen upp vad som helst, även den enklaste äggröran. 💛💜💚

2 Ägg
1 msk grädde eller mjölk
1 nypa vitpeppar
Salt

Slå sönder äggen i en skål, med en gaffel. Tillsätt resterande ingredienser och vispa lite till med gaffeln.
Smält en klick smör i en rejält het stekpanna. Häll i äggen och stäng av värmen. Rör om med en slickepott tills det blivit en härligt krämig äggröra.
Ps, detta recept är gjort utifrån att det lagas på gammspis. Stäng inte av värmen helt om induktion används.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s